:: Don't walk ahead of me. I may not follow. Don't walk behind me. I may not lead. Just walk beside me and be my friend ::

My name: Me Manja
My Fotopage: http://manja2309.fotopages.com/
About me: ** Welcome to Manja's Home Page! Thanks for stopping by. Please check out all my pages, and drop me a line to say hi. ** * ME, MYSELF & I... Where everybody knows my name, a new beginner & lover of photography since god knows... still learning capturing phototaking as a hobby but never had a chance to do so professionally. Loves to capture any moments of happiness or sadness and treasure them in a way that a story is formed... WELCOME to my first attempt to expose my so called talent hidden all these while from the blurry vision of my own eyes... & Thanks for your visit, any comments that include positive suggestion and motivational support really much appreciated, do visit again with pleasure **
From: Singapore
Camera:
Canon
Other: Powershot A85
Canon
Friends:
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Mr Ein twenty twenty
Latest entry:BERPINDAH
PERHATIAN Sukacita dimaklumkan saya telah berpindah ke http://mr-ein.blogspot.com/. namun begitu segala kandungan didalam fotopages ini akan kekal sebagai kenangan masa-masa lalu 8-) Apapun terima kasih kerana melawat..jika masih berminat sila melawat alamat diatas. sekian, terima kasih mr.ein (29-4-2010) View this Fotopage entry
Izah Jaafar
Latest entry:Dah Lama Betul
Dah lama betul tak even go into Fotopages. I wonder if all my buddies and mentors are even using this site. It's that point in life where I think I need a little bit of Me time and start Photographing again hehehe. Sheesh last update was 2005, I was 25yrs old!!!! :-D Oh well... Let's see what this year brings..Insya-Allah all is good. View this Fotopage entry
The Face Behind The Cam
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Vera Martino
Latest entry:Una rosa per mamma
View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Ignaz Souza
Latest entry:Suri & Diana
Our baby girls..... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
yunnyzar Mohd Zain
Latest entry:Hari jadiku yang ke 29 tahun
hmm..my besday celebrated by beloved hubby..... :-D lop eared bunny as my present..terima kasih daun keladi lain tahun bagi lagiiiii ;-) :-D 8-) View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
xxx judith hough
Latest entry:what I see along the way!
View this Fotopage entry
hanif ali
Latest entry:hasna merempit
View this Fotopage entry
naqib najib
Latest entry:habis
27 mei ari tuh dah tamat kontrak sebagai cikgu ganri kat sekolah menengah kebangsaan jalan bukit kajang. heheh banyak pengalaman ooooo... sume tuh ta terbayar dengan 2 bulan gaji.. betul gak cakap org.. pengalaman tuh tak ternilai.. kite kene rase sendiri.. 29 ari tuh ada sambutan hari guru peringkat sekolah... so kontrak da tamat datang pakai kemeja ngan jeans je la.. ahaks.. sepatutnye tak bole.. tak manis budak2 pandang... hari tuh datang pun sebab sume cikgu2 kat c2 ajak pg sambut sekali... heheh.. ekut... View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
grafik tigadimensi
Latest entry:Assalamualaikum...
Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love... Lama tak jenguk FP ini,bukan merajuk atau membawa diri,cuma tak berkesempatan...Entry kali ni saya upload Gambar pengantin yang tengah suam2 nih,mana le tau ada sesapa yang nak tengok majlis linda dan que....baru melangsungkan perkahwinan pada 14 Feb 2009...Saya diberi peluang untuk jadi Resident Photographer untuk Bora Ombak...majlis cukup meriah...memang mencabar amik gambar public figure nih..kalo setakat kepala kena ketuk ngan lens PRESS biasa je tuh...sa... View this Fotopage entry
...Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love...
Rahmat Yuwana
Latest entry:OUR WEDDING INVITATION
Kami mengundang anda untuk berkenan hadir pada Acara Pernikahan : Titing Nurhayati, dr., M.Kes. dan Rahmat Yuwana, ST. Senin, 09 Maret 2009 M atau 12 Rabiul Awwal 1430 H AKAD Masjid Junudurrahman Komplek Gedung Kodiklat TNI AD (Kologdam) Jln. Aceh No. 50 Bandung Jam 08.00 - 09.00 RESEPSI Gedung Moh. Toha Kodiklat TNI AD (Kologdam) Jln. Aceh No. 50 Bandung Jam 11.00 - 14.00 Info lebih lengkap silahkan kunjungi : http://titingyuwana.weddingpath.co.uk Untuk seluruh sanak famili... View this Fotopage entry
mark jones
Latest entry:South Island Trip Day 7 - Lake Matheson (Reflection Island)
Ok, just down the road from Fox Glacier is a lake called Lake Matheson which is famous for reflecting the mountains that surround it. Its about a 10Km hike around the lake, but coming up to sunset its nice way to relax after spending the morning and afternoon hiking on the glacier. Just a shame it was a bit cloudy :-> View this Fotopage entry
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
Khaironi Yatim Sharif
Latest entry:Where is UN ? Where is OIC?
“Ya Allah! Hancurkanlah orang-orang kafir dan musyrikin. Berilah rasa takut kepada musuh-musuh kami, musuh-musuh-MU,muliakanlah agama Islam serta kaum muslimin. Rapatkanlah hubungan kasih sayang di dalam sanubari kami dan perbaikilah hubungan kekeluargaan di antara kami serta berilah pertolongan kepada kami di dalam menentang musuh-musuh-MU dan musuh-musuh kaum muslimin.” For other pictures : http://picasaweb.google.com/sejutarindu Aku tak sure berapa lama entry ni boleh bertahan. Entry yang sam... View this Fotopage entry
xx Op xx xx Op xx
Latest entry:MASKARA Shorties
MASKARA - Malam Baca Naskah Sindiket Soljah Dan Kawan-kawan Yang Kita Suka. Biasanya kami anjurkan acara baca puisi, sajak, novel, cerpen dan lain-lain di Rumah Pena setiap hari Sabtu minggu pertama, 2 bulan sekali. Kali ni kami anjurkan Shorties - Short Movie. Event ni bulan lepas, baru la ni nak update gambar. View this Fotopage entry
saiful nang
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
hafiz young
Latest entry:Blk Raya Hj
View this Fotopage entry
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
kaduke fahmi
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Salam Lebaran Maaf Zahir Batin View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
amiu kemacoan
Latest entry:caki and jaa
View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
Shamsul Baharen
View this Fotopage latest entry
ajax photography
Latest entry:Idea VIP
View this Fotopage entry
nur shadia
Latest entry:pulau kapas story
ika and i went to kapas island last week..ika decided to take a break from her superhectic job schedule..the actual plan was to stay there for 2 days 1 night..the package was inclusive of accomodation, 3 meals, snorkelling, and return boat transfer..RM160 per pax..not bad..on the day of arrival, the weather was sunny, the sky was blue and the breeze was sepoi- sepoi bahasa hehe..we went for a stroll and photoshooting at around 3pm and went for a snorkelling trip thereafter.. the moment we soaked ourselves... View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
Izwan Iskandar Ishak
Latest entry:Niseko, Hokkaido, Japan
View this Fotopage entry
Darmansyah Abu Hanifah MALAYSIA Wedding Photographer
Latest entry:Selamat Tahun Baru
Rasanya belum terlambat lagi sy mengucapkan selamat tahun baru kepada semua rakan rapat dan juga rakan2 yg selalu menjenguk fotopages sy tidak kira yg pernah berjumpa sy ataupon sebaliknya. Semoga tahun 2008 ini penuh azam baru yg lebih bersemangat untk memajukan diri masing2. Di penutupan tajun 2007,Alahamdulillah sy akhiri dengan banyak rezki dari photography tidak mengira wedding atau pon job2 komersial yg lain.Kepada para pelanggan2 sy yg pernah menerima khidmat photography dari www... View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
Fa Riehan
Latest entry:She's now 1 year old! My little sweet princess!
Sedar tak sedar, dah 1tahun 1bln dah Nur Zahraa! Abah dah lama tak update fp ni. So kali ni abah ada masa sket, abah letak gmbr adik kat sini. Seksok bila adik dah besar, boleh la adik tgk fp ni khas buat adik ngan mama tersayang! :-D Luv u! View this Fotopage entry
hehehe..best tak bah!
Fujiwara Takumi
Latest entry:IEEP KAHS 07
View this Fotopage entry
malu2
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
andri irawan
Latest entry:nikahan fera kusuma wijaya dan eny
Assalamualaikum, Segala puji hanya milik Allah, sholawat bagi Rasulullah... Alhamdulillah acara pernikahan sahabat saya fera dan eny berjalan lancar yg diadakan tanggal 03 mei 2008 di bintaro, cuaca cerah dan banyaknya tamu yg hadir hingga malam hari turut memeriahkan acara... Sungguh menjadi sebuah kehormatan bagi saya untuk bisa meliput dan mendokumentasikan acara ini. Doa saya, semoga kalian berdua menjadi keluarga sakinah, mawaddah warahmah... Foto2nya akan segera saya uploud disini...harap sabar d... View this Fotopage entry
Neoardi The One
Latest entry:Update: Belajar menggunakan Fotopage
Hari aku ajar JC guna fotopage. LOL View this Fotopage entry
After
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
Jen Shadow
Latest entry:CAMBODIA - DECEMBER 2006
Floating houses of Tonlé Sap.. everything happens in this river... washing, cooking, bathing and sanitation. Only at Tonlé Sap I can really appreciated that every drop of purified clean water are so precious to the people here and only for drinking if they can afford them. :-( Mineral water are mostly for sale to tourists. View this Fotopage entry
Tonlé Sap
Aisha Wan Mansoor
Latest entry:smiling Arami =)
gggggggggggg View this Fotopage entry
mummy cha nk gigit blh x?
Along CaPR
Latest entry:Kursus Fitrah Power
Anjuran: Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) Lokasi : Bukit Keluang Beach Resort Peserta : 40 orang Kursus Penjernihan Fitrah / Fitrah Power Training "Bersama Membangkitkan Potensi Fitrah" www.fitrahpower.com maklumat / pertanyaan : info@fitrahpower.com View this Fotopage entry
fitrah...
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
IMAGEWAVE PHOTOMEDIA
Latest entry:Airul&Norhana
View this Fotopage entry
kampung boy
Latest entry:Doyan ohh Doyan....
Last weekend ada kerja kat HATL Lumut. IP address scheme change la konon. On the way balik, ikut Kg Gajah. Udahhh... Deme sume sibuk ajok makan deghoyan. Nak makan kat tepi jalan yg ada suasana kampung ... Iyerlaa... Semuanya dah ngaku orang KL. Heheehehe..... -kampungboy- 8-) 8-) View this Fotopage entry
Naper laa buah derian sedap yerr..
Wan Mohd Khairul Wan Mohamed Zin
Latest entry:Jejalan Di Hujung minggu Di York
Description of the Journey: Length of Travel: 45 mins south by train from Durham Who's who: Me and Sofea (A tutor from UNIMAS taking up MPhil/PhD in Sociology Theories-who are thinking to move from Ustinov College to St. Mary's -what a betrayal !) Although this was our second time visiting this city who some say 'the larger version of Durham' both of us found York refreshing, at least not as hilly as Durham !! When: Sunday morning till evening in cold and gloomy north-east winter ! What For: Ju... View this Fotopage entry
Tertarik dengan akak ni sdang tulis menu kat restoran dia
Vato Loco
Latest entry:Trip to GREECE
Fotos were taken late March and early April this year.Got no time to upload.Didn't noe that it was cold during that period.Had to buy jacket when I reached Athens, I was shivering during the night.Not used to their weather..HAHAIt was an exciting place to be.Very beautiful scenery,fascinating history and alot of places to find food.I've visited Athens,Mykonos and Santorini.Here are some fotos of Athens and Santorini.Maybe next time i'll upload Mykonos and others.Got to go!Enjoy.... :P :alien_abduct: View this Fotopage entry
A Greek man walking a path with high walls.
Y u s r e e And His Camera
Latest entry:energy
View this Fotopage entry
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
Dipz Mizdip
Latest entry:Last Day of Final Year Project
...................................... ......................................Seriously a call for celebration! Airwalking baby! Us before and after jumping. And check out some of the scary looks upclose!! WAHAHAHAH FUGLYYY! :lol_teethfull: We proceeded to Kaki 5 at Haji Lane to just chill out and smoke shesha. Weeeeee~ Wohhh dragon! :omg_no: Hidung gatal! Hehe. OK TAA! I hope they're fine wherever they're interning at. Pictures are courtesy of Zat, Siti, Ming... View this Fotopage entry
Iman n Mas
Latest entry:Latest update of Myra & Irfan
Myra is now a "kakak" while Irfan is 2.5 months old... View this Fotopage entry
Bahar Hj ABD RAHIM
Latest entry:HIDUP DAN MATI, SEGAR DAN LAYU (BUNGAKU)
HMMMMMMmmmmmmmmmmmm View this Fotopage entry
dunia macro
Riana Ahmad
Latest entry:Time for a BREAK...
LOST that loving feeling??? I've been at this writing thing since may 2004 (www.fotopages.com)... almost for 3 and half years...I'm going to take a break from this blog for a couple of months. Maybe come back in next year?? After today, I'm not sure I even want to continue weblogging...??haahaaa :oh_god: I like blogs that are written with a personal style. Words on a screen have meaning and emotion. Even better when the person writing can freely express their feelings and not have to hide behin... View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
asydin asydin
Latest entry:I'm back! i'm back!
So some of u have known abt it coz I dah "pukul canang" ... My new pics with my new camera.....I'm loving it....!! :-> I m still in "jakon" mode....waiting to try my nite mode & macro~~ u wait too k? ;-) View this Fotopage entry
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
Shahidah Syazryl
Latest entry:A BIG FAREWELL TO ME !!!!
Hi Kekawan.... After Working In This Company For Almost 6 Years, Today, At Last Is My Last Day As A Working Mother And Wife. It's Quite SAD For Me To Leave My Post As A Draftswoman But I Guess The Post Of A Mother And Wife Is Much More Important To Me Now. Now.... I Leave My Career Juz Wanna Concentrate And Spend More Time On My Son. Furthermore, He Is At His Learning Stage Now. And As His Mother, I Guess It's My Responsibility To Teach Him Whatever Is Rite To Be Taught. As For My Friends Here,... View this Fotopage entry
Ok! I'm Done.... Bye....
Marina Lizbeth
CAMBIE DE CAPARAZON ... http://marinals.fotopages.com View this Fotopage entry
esperare sentada
wana eirlys
Latest entry:RED ROSE
View this Fotopage entry
SuE JaDed
Latest entry:its been a year!!!!
its been a year since i even visited this page.. lol this must be a disappointment to some who do visit my blogspot... well i've not updated there for sometime too... take time off since much things have changed in the past year... lol don't think i can recap anything now... :P View this Fotopage entry
sigh...why curly...i also dunno
reality bites
Latest entry:memoirs of kenyalang - part II
Sarawak Cultural Village Located at the foothills of legendary Mount Santubong, 35 km away from Kuching. A good way to explore Sarawak in half a day, this Asia's finest living museum offers the culture, arts and crafts of the State's many ethnic groups in one location. There are replicas of traditional longhouses, roundhouses and huts built around a lake where each house is inhabited by staff from the appropriate ethnic group, dressed in traditional costume. They live traditional lifestyles and keep alive... View this Fotopage entry
ombak jahat
Latest entry:A!sYa NaWaWi
Hv been a long time i havnt updattin my fotopages...well wat can i say am busy n am busy n am busy :-D ...heh thats not da real reason why i left my fotopages so long without updattin it... ummm..well wat da heck here goes nuthin...lets meet one of my fren.. # her name is aisya # she is sweet n adorable # she is my housemate # she is a big fan of peterpan ((totally fanatic gler)) n she also a fren to lokman(peterpan)... now focus on my pics...*background - my room *make up - me n nisa(my roomate) ... View this Fotopage entry
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Only Haz
Latest entry:Same location, different timing!
The Blue Mosque in Istanbul Early Morning Dusk Night View this Fotopage entry
Night
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
iryani zulkiflee
Latest entry:bangunan
View this Fotopage entry
p u e l l o
View this Fotopage latest entry
kayu sakti
Latest entry:{ Padang, Indonesia }
View this Fotopage entry
meraikannya
sis baik
View this Fotopage latest entry
queen nr
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016